ONZE TRAININGEN

Amar El Ajjouri

Training: Verschillen Verbinden

"Deze training vergroot de kennis, het inzicht en de sensitiviteit met betrekking tot culturele verschillen en biedt praktische handvatten om hier professioneel mee om te gaan."

Martine Veeger

Training: Doorbreek het patroon!

"Doordat deelnemers ervaren welke bijdrage zij zelf hebben in ongewenst gedrag (op de werkvloer), ontdekken ze dat zij zelf de sleutel zijn voor verandering. Deelnemers zien hoe ze op een simpele manier zelf ander gedrag kunnen vertonen, waardoor anderen ook ander gedrag zullen laten zien".

Marianne Dijkshoorn

Training: De stigma’s over mensen met een arbeidsbeperking doorbreken

"Met mijn trainingen krijgt men echt inzage in hoe je mensen met een beperking in dienst kan nemen en onbewuste discriminatie kan voorkomen."

Michel Jansen

Training: Culturele diversiteit | Je bias de baas | Vinden, binden, boeien of snoeien

"Met deze trainingen word je bewust van je aannames en van de culturele verschillen en blijf je je vooroordelen de baas. Daarnaast krijg je handvaten om bij een sollicitatieprocedure te selecteren zonder vooroordelen."

Steven de Lira

Training: Engagement Management

"De FutureFit Leerversneller hebben we ontwikkeld i.s.m. de Universiteit van Utrecht, Hogeschool Leiden en TNO Kwaliteit van Leven. Deze leermethode maakt de ambities van jouw medewerkers, het onbenut potentieel, inzichtelijk. Daarnaast helpt de methode de productiviteit en betrokkenheid van je mensen te vergroten en dit te koppelen aan de strategie van jouw organisatie. ."

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll naar top