MARTINE VEEGER

Martine brengt mensen en organisaties in beweging door haar enthousiasme, betrokkenheid, pragmatische aanpak en jarenlange ervaring als consultant.

Martine geeft lezingen, trainingen en workshops over: “DOORBREEK HET PARTOON | Ontdek wat je zelf doet waardoor je in stand houdt wat je eigenlijk niet wilt.”

Martine brengt mensen en organisaties in beweging door haar enthousiasme, betrokkenheid,  pragmatische aanpak en jarenlange ervaring als consultant. Ze schreef het boek Superkrachten, waarin leidinggevenden lezen wat zij zelf kunnen doen om eigenaarschap te creëren bij medewerkers, waardoor medewerkers superkrachten worden.

Een inspiratiesessie of workshop “Doorbreek het patroon!” met Martine is altijd anders: als improvisatieacteur is zij gewend om in te spelen op hetgeen er op dat moment in de groep speelt en door haar live coaching demonstraties ontstaan er altijd herkenbare situaties voor deelnemers.

Vaak zijn we ons niet bewust van patronen in organisaties: we reageren op een bepaalde manier op elkaar en dat doen we al jaren zo. Wanneer je wilt dat iets verandert in je organisatie, is het zinvol om bij jezelf te onderzoeken wat jij doet, waardoor je in stand houdt wat je eigenlijk niet wilt. Want als je dat weet, dan kun je je eigen gedrag veranderen. En daardoor creëer je een beweging in je organisatie.

Doordat deelnemers ervaren welke bijdrage zij zelf hebben in ongewenst gedrag (op de werkvloer), ontdekken ze dat zij zelf de sleutel zijn voor verandering. Deelnemers zien hoe ze op een simpele manier zelf ander gedrag kunnen vertonen, waardoor anderen ook ander gedrag zullen laten zien.

Martine is als spreker en trainer in te zetten tijdens onze verandertrajecten. 

Martine zet graag haar expertise en ervaring in tijdens:

Leiderschapscongressen

Persoonlijk leiderschapstrajecten

Events over mens en organisatie

Verandertrajecten

Processen waarbij een organisatie worstelt met gedrag op de werkvloer waar men verandering in wil

Publicaties

Binnenkort meer

Video's

Binnenkort meer

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE over MARTINE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll naar top